Leuk dat je op deze pagina terecht komt, de kans is groot dat jij/jullie op zoek zijn naar een fotograaf voor jullie grote dag!

 

Vaak kom je bij een fotograaf terecht door advies van vrienden, familie of omdat je dezelfde fotograaf hebt meegemaakt bij een andere bruiloft. In dat geval heb je een mooie voorsprong om een goede keuze te kunnen maken, het is altijd goed om te beseffen dat de fotograaf (vaak) de hele dag aanwezig is en meestal nog meer ziet en meekrijgt dan familie. Om die reden kom ik dan ook graag persoonlijk met jou of jullie in contact, zodat we kennis kunnen maken en je een idee hebt wat je die dag van mij kunt verwachten. Ideaal als je bij mij terecht komt zonder advies of ervaringen van anderen.

 

Het fotograferen van een bruiloft beleef ik met veel plezier, altijd gaaf om op zo'n mooie dag aanwezig te zijn en het bruidspaar zo goed mogelijk vast te leggen. Enthousiasme, passie en kwaliteit zijn voor mij kernvoorwaarden. Naast de geschikte camera's en lenzen beschik ik ook over een drone voor de nog uniekere beelden.

 

Onderstaand geef ik graag een idee van de kosten om mij als fotograaf op jullie dag te hebben.

 

Bruidsreportage:
- Aanwezig op de belangrijke momenten van de dag: kerk, gemeentehuis, fotoshoot, diner
- Alle geschikte foto's in hoge en lage resolutie
- Nabewerking van alle foto's
- € 1250,- incl btw (meerdere opties bespreekbaar, Luxe album & Xpozer afbeelding)

 

Andere wensen? Ik kom graag met je in contact!

TOFF FOTOGRAFIE
TOFF FOTOGRAFIE
Copyright op alle beelden ©toff-fotografie >> Ontwerp & Ontwikkeling door GSquare.nl