TOFF FOTOGRAFIE
De nieuwe printtechniek voor foto op doek!
16 november 2015

Zoals beloofd zou ik een blog schrijven over Xpozer. Een nieuwe print techniek die, naar mijn mening, een afdruk op canvas teniet doet!

 

Ondertussen hebben wij in huis al een aantal xpozer afdrukken hangen. En geloof het of niet, bij elk bezoekje dat wij krijgen gaat het eerste gesprek over de foto's aan de muur. Wauw wat mooi en scherp, zijn veel gehoorde uitspraken. Nou ik moet mijzelf hierin scharen en blijf net zo enthousiast over deze afdrukken!

Vergelijking foto op Plexiglas
Vergelijking foto op Plexiglas

Xpozer, wat is het? Zoals Xpozer het zelf zegt, wanneer je (zeker als fotograaf) een foto aan de muur hebt hangen, moet deze perfect zijn. Kleurrijk, scherp en strak! Hiervoor zorgt Xpozer door de volgende dingen. De foto's worden afgedrukt op een fotografische folie zonder een bepaalde structuur. Dit zorgt voor de scherpte in de afdruk. Wat de foto zo kleurrijk maakt is, dat Xpozer zijn afdrukken heeft gekalibreerd. Dit wil zeggen, de kleuren komen echt overeen met de foto zoals die is gemaakt. Het strakke design maakt het af met een mooi spansysteem. De foto zweeft als het ware voor je muur. Dit spansysteem maakt het tevens ook heel makkelijk om snel een andere foto op te hangen. Je kunt dus prima varieren!

Xpozer panorama New York

Het leuke van dit hele verhaal is dat ik mijzelf sinds kort een Xpozer pro dealer mag noemen. Dat betekent dat je via mij een afdruk tegen een scherpe prijs kunt krijgen! Leuk voor mij, omdat ik dan zeker weet dat de foto die is gemaakt echt mooi op de muur komt... en leuk voor jou! Jij hebt er een pronkstuk bij.

terug naar blogs