TOFF FOTOGRAFIE
Eerste Blog Toff
11 januari 2014

Yes mijn eerste blog is hier! Ruim twee maanden geleden ben ik officieel begonnen met mijn bedrijf Toff, erg tof en leuk! Ondertussen is er al veel gebeurd maar... moet er eruit ook nog veel gebeuren. Ik heb meerdere concerten en evenementen bezocht en heb een paar mooie shoots mogen maken. Uitdagend om er elke keer weer het beste uit te halen!

 

Voor Christelijknieuws.nl ben ik ook naar meerdere concerten geweest om hier een fotoverslag van te maken. Zie onderstaand een (naar mijn mening) te gekke foto van de bassist van Planetshakers.

 

 

Ook is het gaaf om met andere fotografen in contact te komen, te leren van elkaar en te zien hoe zij hun vak uit oefenen. Het blijft elke keer weer een uitdaging om het beste om de omgeving te halen. Waar komt het licht vandaan, hoe gaat de ruimte zich vullen met mensen, enz, enz...

 

Daarnaast ben ik nog steeds op zoek naar mensen die gaan trouwen! Ik wil heel graag mijn portfolio uitbreiden met een te gekke bruids shoot. Dus ga je trouwen of ken je mensen die gaan trouwen, neem contact met mij op!!

 

Tot mijn volgende blog!

terug naar blogs